Hogyan vásároljunk a Bodó Galéria és Aukciósház árverésén?

 


AUKCIÓS VÁSÁRLÁS RÉSZLETEI

Árveréseinken licitálni akár személyesen, akár telefonon, otthonról is lehetséges.

 

AUKCIÓS VÁSÁRLÁS LÉPÉSEI

  1. Találja meg az Önnek tetsző tételt!

Nézze meg soron következő árverésünk dátumát!
Lapozzon bele – akár virtuális formában – árverési katalógusunkba, melyben minden információt megtudhat az következő aukción szereplő tételekről.
Látogasson el galériánkba és nézze meg aukciós kiállításunkat, ahol az árverésre kerülő művek az aukciót megelőző két hétben tekinthetők meg.
Ha szeretné, elkészítjük az Önt érdeklő tárgy állapotleírását, valamint részletfotókat küldünk
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódhasson kiállításainkról és ne maradjon le árveréseinkről!

 


  1. Válassza ki a licitálás formáját

Személyesen

Regisztráljon és licitáljon személyesen!
Ha kiválasztotta az Önnek tetsző műtárgyat és személyesen szeretne rá licitálni árverésünkön galériánkban (1055 Budapest Falk Miksa utca 24-26.), regisztráljon tárcsát személyesen! Mindezt megteheti az árverés előtt vagy az árverés napján is akár (ebben az esetben számítani kell sorban állásra).
Hogy elkerülje a sorban állást jelentkezzen be telefonon a +36 1 787 2998-as vagy a +36 70 454 5849-es telefonszámon, hogy tárcsát regisztráljunk Önnek.

 

Telefonon

Amennyiben telefonon kíván licitálni, regisztráljon kollégáinknál és hívjuk Önt kiválasztott tétele előtt, egyenesen az aukcióról. Töltse ki a telefonos regisztrációs űrlapot! Küldje el az info@bodogaleria.hu e-mail címre legkésőbb az árverés napján 12:00-ig!

 

Vételi megbízással

Ha nem tud részt venni az árverésen, adjon vételi megbízást a kiválasztott tételekre és az Ön által megadott összegig licitálunk az Ön nevében az aukción. A Vételi megbízás formanyomtatványát le tudja tölteni az alábbi linkre kattintva és kitöltve, aláírva el tudja küldeni info@bodogaleria.hu e-mail címünkre. Vételi megbízás letöltése

 

Online a Invaluable vagy az Axioart rendszerén keresztül

A Bodó Galéria és Aukciósház online árverési platformján, képernyőjén keresztül, bárhol a világon, akár kényelmes otthonából licitálhat és élvezheti az aukció izgalmát.

 

Teendők az árverést követően, nyertes licit esetén:

 
  1. Ha sikeresen licitált árverésünkön válassza ki az Önnek legmegfelelőbb fizetési formát!

Kiállítjuk a vásárlásáról a számlát az Ön által megadott adatokkal. A számla tartalmazza a tétel leütési árát és az aukciós ház 25%-os jutalékát.
A megvásárolt tárgyhoz igazolást adunk!

 


A fizetési lehetőségek:

A teljes vételár a leütési ár plusz 25 százalék aukciós jutalékot jelenti. Az összeget kiegyenlítheti a helyszínen, vagy az árverést követő 14 munkanapon belül banki átutalással, illetve a galériában bankkártyával.

A szállításról

Budapesten külön kérésre, díjmentesen házhoz szállítjuk a vásárolt műtárgyat. Külföldi szállítás esetén közreműködünk a kiviteli engedély megszerzésében, valamint a szállításban és csomagolásban. Ezügyben vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

További kérdése lenne? Olvassa el tájékoztatónkat az Általános Árverési Feltételekről.

Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel vagy tekintse át bővebb tájékoztatónkat.

E-mail: