A Bodó Galéria és Aukciósház aukcióin és kínálatában egyre meghatározóbb szerephez jut a háború utáni és a kortárs művészet, valamint a galéria gyűjteménye is folyamatosan bővül posztmodern alkotásokkal. Ebben az évben az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy őszi kiállításunkat, Hencze Tamás műveiből rendezhetjük meg. A tárlat különlegessége, hogy a művész hagyatékát először tárja a közönség elé, és az életmű kései periódusának alkotásait mutatja be.

A kiállításhoz készült könyv feldolgozza Hencze Tamás utolsó harminc évének művészetét; az organikus gesztusfestészetét komplex diptichonok, polyptichonok, frízek zárják keretbe.


Kiállítás: 2021. október 1-15.A nagy érdeklődésre való tekintettel kiállításunkat meghosszabbítottuk, így egészen október 22-ig lehet még megtekinteni, a megszokott nyitvatartási időben, hétköznaponként 10:00-18:00 óráig, szombaton 10:00-13:00 között.

A tárlat ingyenesen látogatható minden nap a megszokott nyitvatartási időben, hétvégén is, 10:00-18:00 óráig a Bodó Galéria és Aukciósházban.

Mindenkit szeretettel várunk a Falk Miksa utcában!