Munkatársaink több éve foglalkoznak bizományosi értékesítéssel, mely esetben a festmény és műtárgy értékbecslését követően, amennyiben az a galéria profiljába beletartozik (elsősorban 19. századi magyar és európai festmény, szobor, Boulle stílusú bútor, Zsolnay kerámia, 20. századi festészet) vállaljuk a kép árusítását üzletünkben a bizományosi szerződés feltételei mellett.

Ez esetben az ügyfél átadja a galéria részére bizományi értékesítés céljából a saját tulajdonát képező tárgyat, aki azt az ügyfél javára bizományosi díj ellenében értékesíti. Ezáltal galériánk garanciát vállal a tárgy eredetiségéért, valamint szerepeltetheti azt saját honlapján.

Elérhetőségeink:

  Telefon:
 E-mail:

 +36 1 787 2998

 

    info@bodogaleria.hu

Abban az esetben, ha emailben veszi fel velünk a kapcsolatot kérjük, csatolva küldjön jó minőségű fényképeket a műtárgyról, a megadott feltételeknek megfelelően:

  • a festmény fotója
  • a szignó fotója
  • a festmény/műtárgy méretei
  • amennyiben további információ is a rendelkezésére áll a műtárggyal kapcsolatban (kiállítási adatok, raglap a festmény hátoldalán, a festmény története), kérjük azt is írja meg az emailben.