A Műtárgyak Éjszakája 2019. május 30. és június 1. között 50 helyszínen több mint 100 programmal várja Önöket Budapest szerte!

MEGNYITÓ: Május 30. 17:00
Milo Sakac képzőművész kiállításának “AWAKEN DREAMING” című kiállításának megnyitója

Milo Sakac osztrák-horvát-szlovén kortárs festőművész “Mind Hunter” című vándorkiállítása, mely 2019. márciusában Bécsben volt látogatható 2019. május 30.-án nyílik a Bodó Galéria és Aukciósházban. A megnyitó egy rövid szakmai előadással egybekötött nyilvános esemény.

TÁRLATVEZETÉS: Május 31. 17:00-17.45

Milo Sakac képzőművész tárlatvezetése az Awaken Dreaming című kiállításán, a művész nézőpontjából, a beszélgetést galériánk művészettörténésze, Nagy Zsófia Nóra vezeti.

LIVE PAINTING MILO SAKAC KIÁLLÍTÁSÁN: Június 1. 11:00-13:00

Milo Sakač önálló kiállítása a művész munkáinak ötödik bemutatkozása, ezúttal Budapesten. Milo Sakač kortárs képzőművész Live painting (élő-festés) videóvetítéssel egybekötött prezentációján és performanszán lehet majd a közönségnek részt venni

Milo Sakač (1963-): Awaken Dreaming
2019. május 30. – június 15.

Finisszázs: június 20.

Milo Sakač „Awaken Dreaming“ című önálló kiállítása a művész munkáinak ötödik bemutatkozása, ezúttal Budapesten. Ez alkalommal nagyméretű absztrakt műveinek legújabb darabjait tekinthetik meg a nézők. A művek egy olyan művészeti ciklus részei, mely az eddigi művészi kifejezésmód és mérlegelés logikus folytatását mutatja be. A festményeken olyan oldott formák dekompozíciói jelennek meg, melyeknek hátterében valamilyen építészeti forma vagy raszter érzékelhető az absztrakt színek, vonalak és anyagok alatt.