Rólunk

A Bodó Galéria és Aukciósház 2018 márciusában nyílt meg Budapest V. kerületében található galériák utcájaként is emlegetett Falk Miksa utcában. A galériát a majdnem két évtizeden át szintén a Falk Miksa utcában működő Magyar-Francia Galéria bővítése és megújítása céljából hoztuk létre.

A Magyar-Francia Galériát a franciaországi Magyar Év keretén belül Paul Poudade nagykövet nyitotta meg ünnepélyes keretek között 2001 márciusában. A galéria a francia résztulajdonos harminc éves szakmai munkájából és párizsi galériájának üzleti tapasztalatából épült fel. Több éves sikeres együttműködést követően a galéria 2012-ben Bodó János tulajdonos vezetésével önállósodott és profiljában előtérbe helyeződtek a magyar műalkotások.

18 év működés után a Magyar-Francia Galéria kis üzletét bővülés céljából bezártuk és átköltöztünk a körülbelül 20 méterre, a Falk Miksa utca 24-26. szám alatt található tágas, modern üzlethelyiségbe. A költözés nem csupán helyváltozást, hanem teljes körű megújulást jelent galériánk számára. Az új galéria neve Bodó Galéria és Aukciósház, ahol új profillal, kibővült gyűjteménnyel és szolgáltatásokkal várjuk vásárlóinkat.

A Bodó Galéria és Aukciósházban már nem csak a 19. századi magyar és európai festményeket, bútorokat, műtárgyakat kínálunk, hanem a 20. századi modern magyar és nemzetközi festészetet és kortárs darabokat is.

list-image

Vétel

list-image

Eladás

list-image

Bizományosi értékesítés

list-image

Értékbecslés, vizsgálat

list-image

Vizsgálat menete

list-image

Restaurátor Műhely

A csapat

Bodó János

tulajdonos, festménybecsüs

Nagy Zsófia Nóra

galériavezető, művészettörténész

Horváth Noémi

kommunikációs asszisztens

Kontur Kata és Plesznivy Károly

festményrestaurátorok

Erdei Dávid

műtárgytechnikus